3 Royal Avenue Livingston, NJ 07039973-535-0515

Autoilijan turvallisuutta lisäävä autokamera

autokamera nauhoittaa äänet sisäänrakennetun mikrofonin läpi. Niitä eivät koske samat säännöt kuten normaaleja autoilijoita, Orel vahvistaa. Kuvakulma voi vääristää. Odotusaika oli miltei pari kk ennen kuten sain autokameran. Moni päivittää jo uudempaan malliin tai ostaa uuden autokameran rikkoutuneen tilalle. Itse ottaisin mielelläni autokameravalvonnan omaan autooni. Yli kymmenen vuotta linja-autoa ajanut Nobinan kuljettaja osti alkuvuodesta itselleen autokameran tämän jälkeen, kun hän joutui osalliseksi kolariin.

Ilman videota minut ois ehkä todettu syylliseksi, mutta toinen auto käsitettiin olevan VIP-auto, Ahmetshina arvelee. Vain Nobinan johdon hyväksymiä lisälaitteita saa käyttää, toruu Winqvist. Itse käytän laajakulmaista HD-videota tallentavaa autokameraa auton edessä ja takaikkunassa tavanomaisempaa autokameraa. No mulla ollut autokamera autossa n. Kuvan laatu ja lisäominaisuudet on tärkeimpiä hintaa määrittäviä tekijöitä. Jos mutta olisivat ollu autokamera, ois ollut jokainen selvää.

Voi asentaa esim ikkunaan, mukana imukuppikiinnike. Kuvattavilla onkin oikeus tietää autokameravalvonnasta. Tukeva imukuppikiinnitys ei vaadi kestävää asentamista. Viime vuodesta alkaen markkinoille on saapunut halpoja, mutta kohtuullisen positiivisia autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä saattaa asentamaan omaan autoonsa. Kunhan onkin oikeastaan tällanen, jotta käynnistyy auton kanssa automaattisesti.

autokameran peilin oikeassa reunassa onkin oma pieni LCD-näyttö (2,4 tuumaa, 480×234). Tuollainen lainaus autokamerafirman sivuilta. Tällöinhän autossakin kuulu olla samainen kyltti jonka kertoo talentavasta autokameravalvonnasta. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Tällä voi saada maantierosvon kiipeliin joka kolhii vai tekevät jotakin muuta laitonta sekä lähtee karkuun.

Jos autokamerat olisi tulkittavissa kuljettajien tekniseksi tarkkailuksi, tarvitsisi asentaminen yt-menettelyä. Mikäli olenkin oikein ymmärtänyt, sikäli kotimaassa kaikki todisteet tulee kun juttuja tutkitaan. Tai esimerkki elävästä elämästä: Kaverin autoa naarmutettiin useampaan kertaan taloyhtiön parkkipaikalla. itsekin olen sikäli huonomuistinen, niin että kuitenkin näkisinkin, en varmaan muista sitä enää sillä vaiheessa kun pysäköin johkin missä voin tarttua muistiinpanovälineisiin.

Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, mutta siitä saa kyllä selvän kaikesta mitä tarvii. Haaveilin nimittäin, että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta. Varsinainen katselu onkin vaikka parempi suorittaa tietokoneella, jossa onkin USB-liitäntäinen SD/SDHC-korttien lukija.

autokameran suurikokoisen, 270-astetta kääntyvän kaksi,5 -tuuman näytön ja sisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta videon kuvaamia tapahtumia onkin päivänselvä tarkastella heti suoraan laitteen ruudulta käsin. Videokamera onkin varustettu sisäänrakennetulla mikrofonilla, joten se tallentaa myöskin äänet.

Kuvaa jokainen ajotapahtumat automaattisesti Full HD-teräväpiirtoresoluutiolla. autokamerassa on sellainen ominaisuus jotta se lähtee nauhoittamaan jahka kytkee latausjohtoon sähkön. Tietenkin, jospa jotain sattuu, joissa hän on syyllinen, ei hän varmaan puhuisi autokamerasta mitään.