3 Royal Avenue Livingston, NJ 07039973-535-0515

Laihdutus häihin

Syöminen toi lohtua. Tee itsellesi selväksi omat motiivisi painonpudotukseen. Onnistunut laihduttaminen myöskin nostaa itsetuntoa, lieventää nauttimaan lisää liikunnasta sekä isompi määrä motivaatiota pitämään painon jatkossakin normaalilukemissa. Me haluamme, että sinä tiedät mahdollisimman huomattavasti laihduttamisen ja kuntoilun eduista, niin että laihdutukseen ryhtyminen ois helpompaa. Estä liian insuliinin eritys haimasta Runsas insuliinin eritys haimasta johtaa lihomiseen ja lihavana pysymiseen.

Minulle riittää eräs lämmin ateria päivässä. Ainoa porukka joka tuohon pystyy, on hyväkuntoiset urheilijat (joilla laihdutustarpeita ei useinkaan ole). Ruokaa ei tarvita sikäli merkittävästi. Siksi laihduttajan kannattaa etenkin laihdutuksen loppuvaiheessa tarkkailla rasvan katoamista muilla metodeilla. Tässä kaikki lähettämäni vinkit linkkeineen siltä varalta etteivät he mahtuneet lehteen.

He laittoivat sivuun minkä päivä vitosen eli yhden askin hinnan, sekä lähtivät 12kk päästä näillä rahoilla lomalle Brasiliaan. Sisäinen kauneus nousee tässäkin esiin. Tästä syystä naiset tulevat toimeen vähemmällä kuten miehet. Et voi laihduttaa ja pitää syödä enemmän. Jakson näkeminen totta kai jänskätti merkittävästi, mutta hyvät fiilikset tästä onneksi jäi.

Erityisesti jospa laihduttettavaa on huomattavasti, onkin tärkeää asettaa osatavoitteita. Ihan peruspunnerruksilla sekä muilla kehon painolla tehdyillä liikkeillä pääsee reippaan alkuun. Niiden ja loputtoman kieltäytymisen sijasta ruokaan sekä syömiseen opetellaan suhtautumaan positiivisesti.

Suomeksi: täytyy toisin sanoen syödä vähemmän kuten kuluttaa! Millään muulla yksittäisellä tekijällä ei laihdutuksessa ole merkitystä, jos se pian ei ole kunnossa! Voit karpata, juosta lenkkipoluilla sekä hikoilla salilla vaikka 50 tuntia viikossa, mutta jospa syöt lisää kuten mitä kulutat, ei hommasta tule mitään. Voi lahjoittaa minkälaiset erikoisvinkit vaan, vaan jospa ei itse ole sitä toivo niin noista ei ole apua, Pia sanoo.

Se hidastaa heidän imeytymistä vereen. Jokapäiväinen herkkujen syönti hyvällä omallatunnolla korjaa tilannetta usein. Laihduttaessa myös liikutaan isompi määrä, jolloin hikoillessa menetetään nesteitä. Toiselle luopuminen herkuista onkin helpompaa kuin toiselle sekä liikunta vaikuttaa mielekkäämmältä kuin toiselle, mutta samoilla keinoilla kaikki tän kropan rakentaa. Tuntuuko se liialta? Tämä ei ole sitä, kunhan syöt mikä kerta vaan kohtuullisesti sekä muistat syödä mikä kerralla oikeassa suhteessa hiilihydraatteja (kasviksia, hedelmiä ja /tai vihanneksia) sekä proteiineja (valkuaisaineita).

Harvalla onkin itsekuria moiseen, tän osoittavat tutkimustuloksetkin. Valkuaista saan kalasta, useimmiten lohta(1-2 kertaa rasvaista kalaa suositellaan reumaa sairastavalle), vähärasvaisesta kanasta tai kalkkunasta, juhlaruokana poroa taikka lammasta. Miehillä seuranta toimii hyvin viikkotasolla, naisilla kuukausiseuranta antaa usein paremmat tulokset (johtuen mm. Rajoita rasvojen ja karamellien syömistä sekä enemmän pikkuhiljaa hedelmien ja vihannesten määrää dieettiisi.

Älä myöskään mene kauppaan nälkäisenä, jolloin ostoskoriisi eksyy kevyesti eineksiä, ja toisia rasvaisia ruokia. Lihakset kuluttavat kaloreita myös levossa, elikkä laihduttajilla varsin tärkeää onkin dieetin aikana saada säilytettyä olemassa oleva lihasmassa sekä se pystyy parhaiten oikeanlaisella harjoittelulla sekä proteiinien tasaisella ja riittävällä saamisella. hyötyliikunnan.